Curatam mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic, c
Curatam mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic, cu vasul acoperit. Cind s-a inmuiat bine si se poate consuma, se adauga o lingura de unt, o lingura de zahar si marar verde tocat fin.
Se mai fierbe zece minute, dupa care se serveste calda, cu friganele din paine.
Alte retete cu mazare
Salata cu mazare
Mazare cu smantana
mazare cu ficatei
Tocanita de mazare
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa