Mancare de mazare tinara

Se curata mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic,

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg mazare
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingura de unt
  • 1 lingura de zahar
  • marar

Mod de preparare

Se curata mazarea, se pune sa fiarba cu apa calda cit s-o acopere si inca doua degete deasupra. Se fierbe impreuna cu o lingurita de sare, la foc mic, cu vasul acoperit. Cind s-a inmuiat bine si se poate consuma, se adauga o lingura de unt, o lingura de zahar si marar verde tocat fin.

Se mai fierbe zece minute, dupa care se serveste calda, cu friganele din piine.
Alte retete recomandate

Piept de pui mazare

Mazare cu pui

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema din legume coapte la cuptor

Supa crema din legume coapte la cuptor
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca