Mancarea de mazare verde este ideala pentru perioadele de post din an si este foarte satioasa si nutritiva.
Mod de preparare:
Se pune uleiul intr-o tigaie la incins. Dupa ce s-a incins uleiului se adauga ceapa tocata marunt. Se caleste pana ce devine sticloasa. Se fierbe in acest timp mazarea.
Se scoate ceapa si se adauga in mancare, apoi se lasa sa fiarba impreuna cu sucul de rosii. La final, inainte de servire se adauga verdeata proaspata, tocata marunt (se adauga patrunjel).
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro
Mancarea de mazare verde se serveste calda.
......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...
Tort cu blat de cacao si crema de vanilieOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj