Se curata ceapa si prazul, apoi se taie bucatele. Se fierb inabusit pana capata culoarea galbuie. Se toarna apa cat sa acopere compozitia, apoi se la
Se curata ceapa si prazul, apoi se taie bucatele. Se fierb inabusit pana capata culoarea galbuie. Se toarna apa cat sa acopere compozitia, apoi se lasa la fiert, la foc mic timp de 10 minute. Cand sosul a scazut, se adauga pasta de tomate diluata in zeama in care a fiert prazul, sare si piperul, foile de dafin si se adauga pe rand ouale. Se lasa sa fiarba, timp de 5-6 minute, cu crenguta de cimbru si capacul deasupra.
Se serveste cu patrunjel verde.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Legume la cuptor Mancare de mazare
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa