Mancare de salata verde

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat. Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de salata verde
  • putin ulei
  • ceapa verde o legatura
  • 25 g faina
  • 500 ml de supa de zarzavat
  • patrunjel
  • iaurt

Mod de preparare

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat.

Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in apa, mararul si un pic de ulei.

Se da putin la cuptor si se poate servi.
Se serveste cu iaurt.

Alte retete de salate gasiti aici:

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca