Mancare de salata verde

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat. Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in ap

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de salata verde
  • putin ulei
  • ceapa verde o legatura
  • 25 g faina
  • 500 ml de supa de zarzavat
  • patrunjel
  • iaurt

Mod de preparare

Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat.

Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in apa, mararul si un pic de ulei.

Se da putin la cuptor si se poate servi.
Se serveste cu iaurt.

Alte retete de salate gasiti aici:

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...