Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat. Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in ap
Se spala salata, frunza cu frunza, se taie fasii si se inabusa cu ceapa si zeama de zarzavat.
Dupa ce totul s-a fiert, se adauga faina desfacuta in apa, mararul si un pic de ulei.
Se da putin la cuptor si se poate servi.
Se serveste cu iaurt.
Alte retete de salate gasiti aici:
Salata de pui,
Salata germana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti