Mancare de spanac cu orez

Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 cana de orez
  • 1/2 pachet de unt
  • cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Spanacul se spala in mai multe ape, apoi se fierbe circa

minute in apa clocotita, in care s-a adaugat putina sare, strecoara si se taie nu prea marunt.

Se caleste orezul in unt topit, pana ce capata o culoare

galbuie, si se adauga 1 1/2 cana de apa fierbinte.

Se sare si se adauga spanacul, dupa care se acopera vasul si se lasa sa fiarba circa 20-30 de minute.

Se serveste fierbin presarat cu cascaval ras.
Pofta buna!

Alte retete de paste gasiti aici:

Ravioli cu urzici

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca