Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinet
Se taie vinetele rondele, ceapa si ardeiul se taie solzisori iar rosiile cubulete mici. Se pune uleiul intr-o tigaie mare la incins si se adauga vinetele, se amesteca cu o lingura de lemn pana se rumenesc putin.
Se adauga ceapa si ardeiul si se mesteca in continuare sa nu se lipeasca. Cand sa calit ceapa si ardeiul se adauga rosiile si se lasa pina se incorporeza cu vinetele, ceapa si ardeiul. Se potriveste de sare si patrunjel.
Mancarea de vinete se serveste calda sau rece.
O mancarica rapida si foarte gustoasa
Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaligutaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa