Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.
Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita
Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.
Ceapa tocata marunt o calim putin si adaugam faina, amestecam si adaugam 2 polonice de zeama in care au fiert urzicile.
Adaugam urzicile si amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin.
La final adaugam la mancarica de urzici usturoiul pisat si condimente dupa gust
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti