Mancarica de urzici

Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita. Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de urzici
  • 1 ceapa mare
  • 1 capatana usturoi
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Pentru mancarica de urzici curatam urzicile si le spalam bine si le oparim cu apa clocotita

Le fierbem cca 5-8 minute, le scoatem si le scurgem dupa care le blenduim.

Ceapa tocata marunt o calim putin si adaugam faina, amestecam si adaugam 2 polonice de zeama in care au fiert urzicile.

Adaugam urzicile si amestecam din cand in cand pana se ingroasa putin.

La final adaugam la mancarica de urzici usturoiul pisat si condimente dupa gust


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Salata hawaiana

Am vazut-o pe un site cu reţete de vară şi am încercat-o din curiozitate! Verdict final: deosebit de bună!!!

Salata hawaiana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca