Pentru a pregati aceasta mancarica de vara aveti nevoie de legume. Aceasta este o mancare de post simpla si delicioasa.
Pentru a pregati aceasta mancarica de vara aveti nevoie de legume. Aceasta este o mancare de post simpla si delicioasa. Spala bine toate legumele. Tocam ceapa solzisori si ardeiul gras fasii mai groase si potrivit de lungi. Le aruncam in uleiul bine incins pana incepe ceapa sa capete o culoare putin aurie. Stingem cu 2 pahare de apa si adaugam prima data cartofii si fasolea verde pentru ca fierb mai greu.Cand fasolea s-a inmuiat cat de cat adaugam dovlecelul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam rosiile fie tocate cuburi fie date pe razatoare. Condimentam cu sare, cimbru si piper si lasam la foc mic pana fierb rosiile si scade apa.
Mancarica de vara o ornam cu patrunjel si servim cu catraveciori acri de vara in saramura.
Cu acest set de cutite de la Kitchen Shop, legumele tale vor fi tocate exact cum trebuie.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa