Mancarica de vara

Pentru a pregati aceasta mancarica de vara aveti nevoie de legume. Aceasta este o mancare de post simpla si delicioasa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 cepe mari
  • 3 ardei grasi
  • 600 gr fasole verde
  • 500 gr dovlecei
  • 6 cartofi potriviti
  • 4 rosii mari
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Pentru a pregati aceasta mancarica de vara aveti nevoie de legume. Aceasta este o mancare de post simpla si delicioasa. Spala bine toate legumele. Tocam ceapa solzisori si ardeiul gras fasii mai groase si potrivit de lungi. Le aruncam in uleiul bine incins pana incepe ceapa sa capete o culoare putin aurie. Stingem cu 2 pahare de apa si adaugam prima data cartofii si fasolea verde pentru ca fierb mai greu.Cand fasolea s-a inmuiat cat de cat adaugam dovlecelul. Mai lasam sa fiarba 10 minute si adaugam rosiile fie tocate cuburi fie date pe razatoare. Condimentam cu sare, cimbru si piper si lasam la foc mic pana fierb rosiile si scade apa.


Mancarica de vara o ornam cu patrunjel si servim cu catraveciori acri de vara in saramura.
Cu acest set de cutite de la Kitchen Shop, legumele tale vor fi tocate exact cum trebuie.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...