Mincare de fasole verde

Se toaca ceapa, se taie carnea in bucati si se prajesc impreuna 2-3 minute. Se adauga apa cit sa cuprinda bine carnea, se pune 1/4 lingurita de sare s

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr. carne de pasare (vita
  • porc)
  • 1/2 kg. de fasole verde
  • o ceapa
  • ¼ l suc de rosii
  • 25 gr. de faina
  • 50 ml de ulei
  • patrunjel verde
  • cimbru si sare

Mod de preparare

Se toaca ceapa, se taie carnea in bucati si se prajesc impreuna 2-3 minute. Se adauga apa cit sa cuprinda bine carnea, se pune 1/4 lingurita de sare si lasati sa fiarba. Cind clocoteste, se pune fasolea spalata si taiata in bucati. Se acopera vasul si se lasa la foc mic. Cind fasolea este aproape gata, se pune sucul de rosii si cimbru. Se da vasul la cuptor sa se formeze sosul si daca mai este nevoie se adauga apa calda. Cind mincarea este aproape gata, se pune verdeata.
Se serveste preparatul, adaugind in farfurie si cite o lingura de smintina.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Costite de ied cu usturoi verde si stevie

Retete Pascale 

Costite de ied cu usturoi verde si stevie
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise