Mincare de spanac cu usturoi

Spanacul spalat frunza cu frunza se fierbe apoi se strecoara, si se taie putin cu lingura de lemn, ca sa nu ramina bucati prea mari in mincare. Intr-o

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • spalat si curatat frunza cu frunza si daca este mai groasa codita
  • luat de pe codite
  • 6 catei mai mari de usturoi tocati foarte marunt
  • 1/2 l lapte
  • 2-3 linguri de faina
  • sare si piper
  • 2 linguri de otet balsamic

Mod de preparare

Spanacul spalat frunza cu frunza se fierbe apoi se strecoara, si se taie putin cu lingura de lemn, ca sa nu ramina bucati prea mari in mincare. Intr-o cratita cu teflon, se pune spanacul si laptele la fiert. Faina si usturoiul amesteca cu putin lapte pina are consistenta unei smintini si se toarna peste spanac, invirtind ca sa nu se faca cocoloase. Se fierbe invirtind in el, pina s-a ingrosat. Se potriveste de sare si piper, si se adauga otetul balsamic.
Se serveste cu ochiuri de oua, cu chiftele, sau cu friptura.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert mini rulada cu zmeura

Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.

Desert mini rulada cu zmeura
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa