Se curata telinele, se spala, se taie fiecare in opt parti si se pun la fiert in apa sarata. Cind sint aproape moi, se scurg de apa. Ciupercile curata
Se curata telinele, se spala, se taie fiecare in opt parti si se pun la fiert in apa sarata. Cind sint aproape moi, se scurg de apa. Ciupercile curatate si taiate felii se inabusa in putin unt sau ulei. Se prepara intr-o cratita urmatorul sos: se rumeneste usor ceapa taiata marunt in unt sau ulei. Se adauga faina si se lasa sa se ingalbeneasca putin, apoi se stinge cu vinul si ½ pahar apa. Se adauga telina si ciupercile, se potriveste de sare si piper, se presara cu putin cimbru si se lasa sa fiarba acoperit la foc foarte mic pina scade bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa