Pentru mini tarte cu rosii si mozarella se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole.
Pentru mini tarte cu rosii si mozarella se incinge cuptorul. Se aseaza in cele 8 tarte aluatul, care se acopera cu hartie pergament unsa si presarata deasupra cu boabe de fasole. Se tine in cuptor 8-10 minute. Se indeparteaza boabele de fasole si hartia pergament. Se incinge uleiul, se calesc timp de 3-4 minute ceapa, cateii de usturoi, apoi se adauga si ardeiul gras si se mai prajesc inca 3 minute. Se adauga in amestecul de ceapa rosiile, maslinele si mozarella. Se amesteca ouale cu laptele si busuiocul. Se pune amestecul de legume in cele 8 tarte si se toarna deasupra amestecul de ou. Se presara deasupra restul de mozarella si se coace 20-25 minute, pana se intareste compozitia.
Mini tartele cu rosii si mozarella se servesc reci cu salata verde.
La foc mic, am facut o pulpita de porc in sos picant, numai buna de mancat cu o garnitura de orez, mamaliga sau piure....
Reteta de pulpa de porc in sos picantIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa