Musaca de vinete

Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit. Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apo

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 vinete
  • 5 cartofi medii
  • 2-3 dovlecei
  • 4 ardei
  • 6 rosii
  • sare
  • piper boabe si macinat
  • usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • patrunjel
  • 2-3 frunze busuioc
  • 1-2 linguri pesmet
  • 30g margarina

Mod de preparare

Fierbem cartofii spalati in apa cu sare. Dupa ce au fiert se scot din apa si se lasa la racit.

Vinetele se spala si se curata, la fel ca dovleceii apoi se taie rondele si se calesc in putin ulei.

Separat se taie rondele rosiile si cartofiii fierti si se curata usturoiul. Ardeii se spala, se curata si se taie rondele.

Se tapeteaza tava cu margarina si pesmet si se aranjeaza legumele.

Se lasa la rumenit.

Musacaua se serveste ornata cu patrunjel si busuioc verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...