Omleta cu legume

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei inc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru omleta: 2 cepe mijlocii tocate marunt
  • un ardei rosu taiat felii
  • 500 g dovlecei verzi sau galbeni taiati fisii
  • 6 oua mari
  • o lingura de unt
  • pentru sos: 2 linguri sos pesto
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • un catel de usturoi
  • 8 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si amestecul de dovlecei, 2 linguri de sos. Se toarna in tigaie cu ulei incins si se prajeste 10 min.
Se serveste cu sos.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker

Astfel de sandwich-uri pot fi preparate fie la cuptor, în tigaie sau în sandwich maker ca în cazul de...

Sandwichuri cu muraturi si preparate din carne, la panini maker
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca