Omleta cu legume

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei inc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru omleta: 2 cepe mijlocii tocate marunt
  • un ardei rosu taiat felii
  • 500 g dovlecei verzi sau galbeni taiati fisii
  • 6 oua mari
  • o lingura de unt
  • pentru sos: 2 linguri sos pesto
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • un catel de usturoi
  • 8 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si amestecul de dovlecei, 2 linguri de sos. Se toarna in tigaie cu ulei incins si se prajeste 10 min.
Se serveste cu sos.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...