Omleta cu legume

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei inc

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru omleta: 2 cepe mijlocii tocate marunt
  • un ardei rosu taiat felii
  • 500 g dovlecei verzi sau galbeni taiati fisii
  • 6 oua mari
  • o lingura de unt
  • pentru sos: 2 linguri sos pesto
  • 2 linguri patrunjel verde tocat
  • un catel de usturoi
  • 8 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Pentru sos se amesteca toate ingredientele foarte bine. Se incinge plita la temperatura maxima. Ceapa, ardeii si dovleceii se calesc in putin ulei incins. Se bat ouale, se adauga brinza si amestecul de dovlecei, 2 linguri de sos. Se toarna in tigaie cu ulei incins si se prajeste 10 min.
Se serveste cu sos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...