Omleta cu pesmet si marar este foarte usor de preparat fiind astfel perfecta pentru diminetile in care simti ca timpul nu-ti ajunge pentru micul-dejun.
Ceapa si mararul se toaca marunt, se calesc bine. Intre timp se bat oualele, se sareaza si se pipereaza, apoi se amesteca cu o lingura de pesmet. Se adauga peste ceapa si marar, amestecandu-se, se mai lasa cateva minute pana se prajesc in uleiul cu masline.
Omleta cu pesmet si marar se serveste calda, alaturi de paine prajita.
Este un tortuleț de post, cu un blat ușor umed și mere întregi, umplute cu gem de gutui și rahat multicolor. Și...
Tort de mere umplute cu gem de gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 LIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa