Orez cu carne in stil bulgar

Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g carne de porc
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita sare
  • 2 lingurite boia dulce
  • ¼ lingurita piper
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri pasta tomate
  • 1 l supa de carne
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 cepe rosii
  • 250 g orez cu bobul lung

Mod de preparare

Se taie carnea bucatele de aprox. 2 cm si se prajeste in ulei timp de 10 minute. Se adauga condimentele, pasta de tomate si supa de pui fierbinte. Se fierbe acoperit, pana cand se inmoaie carnea. Ardeiul se taie fasii. Se curata ceapa si se taie in 4. Rosia se pune in supa fierbinte pentru cateva clipe, dupa care se clateste cu apa rece, se curata de coaja si se taie in 4. Se adauga orezul, ceapa si ardeiul taiate si se lasa la fiert pana cand se inmoi toate ingredientele. Rosia se adauga doar in ultimele 5 minute. La final se condimenteaza dupa gust.

Alte retete culinare recomandate

Supa de rosii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon

Ciorbă de fasole păstăi cu tarhon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca