Reţetă de preparare a papanaşilor cu telina

Reţetă de preparare a papanaşilor, Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branz

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Reţetă de preparare a papanaşilor
  • 200 g telina
  • 500 g branza
  • 120 g gris
  • 50 g margarina
  • 3 oua
  • 2 frunze de telina
  • sare
  • suc de lamaie

Mod de preparare

Telina se taie cubulete si se fierbe pana cand devine moale in apa cu suc de lamaie si sare. Jumatate din cantitate se piseaza si se amesteca cu branza. Se adauga gris, galbenusul de ou, sare si se amesteca. A doua jumatate de cubuletele de telina se adauga la compozitie impreuna cu albusul de ou batut spuma. Se formeaza papanasii si se fierb in apa clocotita cu sare timp de 15-20 minute.
Alte mancaruri recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Spanac cu oua

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...