Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata s
Se spala spanacul si se clocoteste zece minute in apa cu sare. Se scurge si se toca marunt cu un cutit ascutit, apoi se pune intr-o cratita emailata sa scada cu putina sare. Separat se pregateste papara: se atie franzela felii, se pun feliile in lapte cald si cand s-au inmuiat, se asaza strat intr-o forma unsa cu unt. Se rastoarna spanacul bine scazut peste feliile de franzela, se acopera cu restul de lapte batut spuma cu 2 oua, sare si piper macinat. Peste spanac se rade cascavalul, se introduce forma in cuptor si se coace 30 min.
Papara se serveste fierbinte, taiata felii groase, care se acopera cu smantana.
Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...
Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidăPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura