Piept de pui cu legume este o reteta usoara si rapida, ce poate fi decorata in diferite feluri, dupa dispozitia si inspiratia fiecaruia.
Pieptul de pui, se asezoneaza cu sare si piper, si se prajeste pe gratar, uns cu putin ulei. Dupa preparare, se pastreaza la cald.
Legumele se taie in cubulete.
Pregatiti un wok, incingeti-l cu putin ulei de masline, adaugati un praf curry si adaugati legumele in cuburi. Lasati-le 5 minute, cat sa ramane crocante. Cand sunt gata, presarati sare si piper si puneti in farfurie.
Deasupra legumelor,asezati pieptul de pui.
Decorati in functie de inspiratie! :)
Pofta buna!
Pieptul de pui cu legume se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa