Piept de pui cu legume este o reteta usoara si rapida, ce poate fi decorata in diferite feluri, dupa dispozitia si inspiratia fiecaruia.
Pieptul de pui, se asezoneaza cu sare si piper, si se prajeste pe gratar, uns cu putin ulei. Dupa preparare, se pastreaza la cald.
Legumele se taie in cubulete.
Pregatiti un wok, incingeti-l cu putin ulei de masline, adaugati un praf curry si adaugati legumele in cuburi. Lasati-le 5 minute, cat sa ramane crocante. Cand sunt gata, presarati sare si piper si puneti in farfurie.
Deasupra legumelor,asezati pieptul de pui.
Decorati in functie de inspiratie! :)
Pofta buna!
Pieptul de pui cu legume se serveste cald.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti