Pentru pilaf delicios fara carne spalati orezul si lasati-l o ora in apa rece. Intre timp, caliti ceapa tocata marunt, adaugati orezul, 2 catei de usturoi taiati felii.
Pentru pilaf delicios fara carne spalati orezul si lasati-l o ora in apa rece. Intre timp, caliti ceapa tocata marunt, adaugati orezul, 2 catei de usturoi taiati felii, rosiile fara pielita si mararul tocat. Amestecati totul la foc mic cam 5 minute, turnati 3 cesti de apa (supa), adaugati pasta de rosii si piper. Dati vasul la cuptor cu foc mic pentru ca pilaful sa fiarba incet.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti