Fierbem legumele, adaugandu-se pe rand, in functie de timpul de fierbere necesar fiecarui sortiment. Odata ce-s fierte, se strecoara si se taie cubule
Fierbem legumele, adaugandu-se pe rand, in functie de timpul de fierbere necesar fiecarui sortiment. Odata ce-s fierte, se strecoara si se taie cubulete. Fasolea se taie bucatele de circa 2 cm. Se prepara o marinata din otet, ulei, sare si piper, in care se vor lasa legumele la macerat.
Legumele se strecoara, se amesteca bine cu maioneza, apoi se asaza in forma de piramida intr-o salatiera. Ouale fierte tari se taie sferturi si se asaza de jur-imprejur. Se asaza deasupra salata verde, taiata fasii subtiri.
Alte retete cu legume
Rulada cu spanac
Ciulama de ciuperci
Iata o idee de tort pentru sarbatorile de Paste. Este un tort usor de facut, racoros, aspectuos care vine perfect in...
Tort festiv pentru PasteIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa