Pireu de spanac

Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in multe ape si se pun in apa clocotita. Se fierbe pina se moaie bine. Se scurge de apa si dupa ce s-a racit

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg spanac
  • 1 1/2 lingura unt
  • 1 pahar lapte
  • 5-6 catei usturoi
  • sare

Mod de preparare

Se aleg frunzele de spanac, se spala bine in multe ape si se pun in apa clocotita. Se fierbe pina se moaie bine. Se scurge de apa si dupa ce s-a racit se toaca foarte marunt impreuna cu cateii de usturoi curatati si spalati. Se pun apoi intr-o cratita cu untul, 2-3 linguri apa, laptele si sarea si se lasa sa fiarba incet pina scade bine
Se serveste cu ochiuri, cu ochiuri si smintina sau cu jumari de oua

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...