Piure de legume

Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac. Pentru aroma se poate ada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de radacinoase-telina
  • morcov
  • pastarnac
  • cartof
  • nap suedez
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac.

Pentru aroma se poate adauga ulei de masline.

Este una dintre retetele de post pe care eu le prefer intrucat este rapida si plina de vitamine.

Pofta buna!
In cazul in care tineti post serviti-l cald. Daca nu, se poate servi cu piept de pui facut la gratar.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui aromat cu verdeturi proaspete
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise