Piure de legume

Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac. Pentru aroma se poate ada

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg de radacinoase-telina
  • morcov
  • pastarnac
  • cartof
  • nap suedez
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac.

Pentru aroma se poate adauga ulei de masline.

Este una dintre retetele de post pe care eu le prefer intrucat este rapida si plina de vitamine.

Pofta buna!
In cazul in care tineti post serviti-l cald. Daca nu, se poate servi cu piept de pui facut la gratar.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...