Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac. Pentru aroma se poate ada
Se fierb legumele si se storc. Se macina ca un piure obisnuit, se asezoneaza cu sare, piper si alte condimente care va plac.
Pentru aroma se poate adauga ulei de masline.
Este una dintre retetele de post pe care eu le prefer intrucat este rapida si plina de vitamine.
Pofta buna!
In cazul in care tineti post serviti-l cald. Daca nu, se poate servi cu piept de pui facut la gratar.
Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui aromat cu verdeturi proaspetePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura