Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt. Se face un sos alb din
Se curata macrisu, se spala si se pune la fiert cu putina sare la foc iute. Dupa ce s-a fiert, se strecoara si se toaca marunt.
Se face un sos alb din unt, faina si lapte, care se amesteca apoi cu macrisul. Se potriveste cu sare si e gata.
Se poate servi asa sau impreuna cu oua ochiuri.
Pofta buna!
Alte retete culinare gasiti aici:
Piure de spanac cu lapte,
Sos de macris,
Clatite de spanac
Placinta cu spanac
Rulada de miel cu spanac
Ravioli cu urzici
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa