Piure de napi

Pentru piureul de napi se curata napii si se taie in felii subtiri. Se pun la fiert cu putin lapte sau cu zeama de carne. Se trec prin sita impreuna cartofi fierti in apa.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g napi
  • 400 g cartofi
  • 2 linguri unt
  • 3 linguri lapte
  • sare.

Mod de preparare

Pentru piureul de napi se curata napii si se taie in felii subtiri. Se pun la fiert cu putin lapte sau cu zeama de carne. Se trec prin sita impreuna cu aceeasi cantitate de cartofi fierti in apa. Se procedeaza apoi ca pentru piureul de cartofi.


Piureul de napi se serveste cald.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!