Spanacul se spala in citeva ape, se taie marunt, se freaca cu sare, se lasa 30 muinute, dupa care se stoarce. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei i
Spanacul se spala in citeva ape, se taie marunt, se freaca cu sare, se lasa 30 muinute, dupa care se stoarce. Ceapa taiata marunt se caleste in ulei incins, apoi se adauga spanacul si orezul. Daca este nevoie, se poate adauga putina zeama de la spanac. Se fierbe 10 minute, se adauga verdeata tocata marunt, se potriveste de sare si piper. In tava unsa cu margarina se intinde o foaie groasa de aluat, se intinde umplutura de spanac si deasupra se intinde inca o foaie de aluat. Cu un cutit bine ascutit se taie in patrate si se stropeste cu putina apa. Se lasa la cuptor la foc potrivit aproximativ 40 minute.
Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea se bucura cand fac papanasi. Din aceste ingrediente iti vor iesi 4...
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.