Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici
Se spala varza, se indeparteaza coceanul si nervurile groase, dupa care se taie cubulete. Morcovii curatati se tai rondele, iar cartofii cubulete mici. Ceapa taiata marunt se caleste in 50 g unt, dupa care se adauga legumele taiate, o lingurita de busuioc, una de cimbru, o priza de chimen, o foaie de dafin, se toarna 0,5 l apa fiarta cu vegeta si se fierbe la foc mic. Intre timp se curata carnatii de piele, se tai feliute subtiri, si se prajesc in untul ramas. La final, se adauga la legume si, dupa gust, se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete bucatarie recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Inghetata de vanilie facuta in casa - reteta simpla si delicioasa!Invata cum sa pregatesti o inghetata cremoasa si aromata,...
Inghetata de vanilie facuta in casa, reteta simpla si delicioasaAceasta reteta simpla de pui cu usturoi si lamaie este perfectă pentru o cină rapida si delicioasa! Poti să o adaptezi si...
Pui cu usturoi si lamaie