Porumbul fiert reprezinta de multe ori o masa de vara consistenta.
Se aleg 9-10 stiuleti de porumb in lapte, pe care ii putem testa taind putin grantele cu unghia. Daca iese lapte sunt buni de fiert. Ii scotem din panuse, le rupem varful si ii punem la fiert cuprinsi in apa. Pentru a avea un gust mai bun ii acoperim intai cu cateva panuse si apoi cu un capac. Ii lasam la fiert 15 minute si apoi inchidem aragazul. Dupa 15 minute ii scoatem din apa, le presaram sare pe ei si ii servim.
Porumbul fiert se serveste cald cu sare.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase