Prazul se curata si se taie in bucati mari si se inabusa in untdelemn. Se adauga maslinele fara simburi, zeama de lamiie, foaia de dafin, rosiile ta
Prazul se curata si se taie in bucati mari si se inabusa in untdelemn. Se adauga maslinele fara simburi, zeama de lamiie, foaia de dafin, rosiile taiate felii, zaharul, sarea, piperul, o cana de apa. Se introduc la cuptor pina scade sosul.
Se serveste rece cu verdeata tocata marunt. Se adauga 2-3 catei de usturoi taiati felii
Alte retete recomandate
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura