Prazul se curata, se spala si se taie in bucati. Se prajeste in ulei. Intre timp se prepara un sos de rosii sau bulion. Se toarna peste praz si se las
Prazul se curata, se spala si se taie in bucati. Se prajeste in ulei. Intre timp se prepara un sos de rosii sau bulion. Se toarna peste praz si se lasa sa fiarba, se mai adauga si putin otet. Se inabusa ceapa, se adauga orezul (socotit o ceasca mica pentru fiecare persoana), se stinge cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba cam pe trei sferturi. Se amesteca cu prazul si maslinele. Se scutura cratita ca sa se incorporeze bine totul si se da la cuptor.
Se poate servi si rece
M-am inspirat din aceasta reteta https://www.bucataras.ro/retete/melci-cu-rahat-si-miere-462.html, cu mici modificari....
Desert melci cu rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa