Pentru prazul cu smantana se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert cu apa docotita, schimband apa de 2-3 ori. Se scurge bine si se inabusa cu putin lapte.
Pentru prazul cu smantana se curata prazul, se taie bucati si se pune la fiert cu apa docotita, schimband apa de 2-3 ori. Se scurge bine si se inabusa cu putin lapte, 10 — 15 minute. Se pune sare. Se asaza cu unt, intr-o forma rezistenta la foc; se toarna deasupra o ceasca de smantana. Se presara branza rasa, se da un sfert de ora la cuptor.
Prazul cu smantana se serveste cald.
Îmi place să gătesc la cuptor, în pungă, deoarece mâncarea se face foarte ușor și este oarecum...
Reteta de sunculita taraneasca cu legume, in punga, la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj