Se pune zaharul intr-o cratita unde se rumeneste. Cind are culoarea rosiatica, se pune putina apa. Dupa topirea zaharului aici se pun gutuile taiate f
Se pune zaharul intr-o cratita unde se rumeneste. Cind are culoarea rosiatica, se pune putina apa. Dupa topirea zaharului aici se pun gutuile taiate felii, fara simburi si se fierb. Intr-o alta cratita, in putin ulei, se prajesc pulpele de pui. Se acopera partial cu apa si se lasa la fiert. Cind pulpele sunt patrunse, se toarna peste ele gutuile cu zeama in care au fost fierte. Sosul poate fi ingrosat cu putina faina. In sos se pune sare, dupa gust, sau putina vegeta.
Cald, eventual cu crusta de zahar ars peste pulpe.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa