Puiul dezosat este o bunatate insa daca reusiti sa-l dezosati complet si sa-l si garnisiti cu un amestec de legume mexicane este extraordinar. Aceasta reteta va arata cum se realizeaza toate acestea si puteti sa incercati s voi, fara probleme.
Aceasta reteta eu o prepar duminica in familie sau la zile de sarbatoare si zile aniversare. Dezosez puiul pe spate si ii scot toate osicioarele. Dupa ce arata ca o bucata mare de carne il dau cu sare,piper si pun o punga de legume mexicane in el il intorc cu piepul in sus si il leg sul, ca pe muschiuleul de porc, il pun intr-o tava la cuptor cu spatele in sus,in tava adaug 3 pahare apa si unul cu vin alb, il las jumatate de ora si il intorc cu pieptul in sus inca jumatate de ora si e gata. Intre timp pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaia wok, adaug cealalta punga de legume mexicane le asezonez cu cimbru,oregano si busuioc le las 2-3min sa se 'caleasca" si masa e gata. Pofta mare!!!
Puiul dezosat se serveste alaturi de garnitura din legume mexicane.
Baigli este o reteta ungureasca de cozonac cu o umplutura generoasa de nuca sau mac. Eu am facut reteta de la o buna...
BaigliIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.