Pui dezosat complet si legume mexicane

Puiul dezosat este o bunatate insa daca reusiti sa-l dezosati complet si sa-l si garnisiti cu un amestec de legume mexicane este extraordinar. Aceasta reteta va arata cum se realizeaza toate acestea si puteti sa incercati s voi, fara probleme.

Timp pregatire
140 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui cam la 2kg
  • sare si piper
  • 2 pungi legume mexicane de 400gr
  • ulei de masline
  • cimbru
  • busuioc si oregano

Mod de preparare

Aceasta reteta eu o prepar duminica in familie sau la zile de sarbatoare si zile aniversare. Dezosez puiul pe spate si ii scot toate osicioarele. Dupa ce arata ca o bucata mare de carne il dau cu sare,piper si pun o punga de legume mexicane in el il intorc cu piepul in sus si il leg sul, ca pe muschiuleul de porc, il pun intr-o tava la cuptor cu spatele in sus,in tava adaug 3 pahare apa si unul cu vin alb, il las jumatate de ora si il intorc cu pieptul in sus inca jumatate de ora si e gata. Intre timp pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaia wok, adaug cealalta punga de legume mexicane le asezonez cu cimbru,oregano si busuioc le las 2-3min sa se 'caleasca" si masa e gata. Pofta mare!!!


Puiul dezosat se serveste alaturi de garnitura din legume mexicane.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Baigli

Baigli este o reteta ungureasca de cozonac cu o umplutura generoasa de nuca sau mac. Eu am facut reteta de la  o buna...

Baigli
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii