Rasol de praz

Se curata prazul, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare. Apoi se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Separat, se prepara un sos din ulei, ote

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 fire de praz
  • 50 ml ulei
  • 50 ml otet
  • 2 legaturi de verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata prazul, se taie bucati si se fierbe in apa cu sare.

Apoi se strecoara si se asaza intr-o salatiera. Separat, se prepara un sos din ulei, otet, piper si verdeata tocata fin, care se amesteca apoi cu prazul. Compozitia se poate condimenta si cu usturoi pisat.
Alte retete recomandate

Salata orientala

Salata de telina

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...