Rosii in stil provensal

Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se decojesc si se taie felii subtiri. Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat s

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 250 kg rosii
  • 300 g ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • putin miez de paine alba
  • ulei

Mod de preparare

Se oparesc rosiile in apa clocotita cateva secunde, apoi se

decojesc si se taie felii subtiri.

Se amesteca ceapa tocata marunt cu patrunjelul tocat si miezul de paine.

Acest amestec se caleste 5-6 minute, dupa care se adauga feliile de rosii si se lasa 3-4 minute, la foc iute.

Se serveste pe farfurii incalzite.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa