Rosii prajite cu cascaval

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si pip

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 rosii de marime mijlocie
  • o ceapa mica
  • sare
  • piper macinat
  • 150 g cascaval ras
  • putin unt

Mod de preparare

Rosiile se taie in doua si se asaza in vas termorezistent cu partea taiata in sus. Miezul rosiilor se freaca cu ceapa, se condimenteaza cu sare si piper. Se presara cu cascaval. Se pune unt cat un bob de mazare pe fiecare rosie. Se prajesc in cuptorul dinainte incalzit dinainte pana se inmoaie rosiile si se topeste cascavalul. Nu se rumenesc.
Alte retete legume recomandate

Dovlecei umpluti

Ciulama de ciuperci

Ciuperci umplute

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

Iată rețeta cea mai simplă de pancakes pufoase cu banane și afine, gata în doar câteva minute. Un mic dejun...

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise