Rosii umplute a la mediterraneenne

Pentru rosii umplute a la mediterraneenne se caleste ceapa. Se toarna sucul de portocala. Se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata
  • 1 cana ceapa verde tocata
  • 1 lingurita ulei
  • ¼ cana suc portocala
  • 1 lingurita coaja portocala rasa
  • ½ cana orez
  • 400 g supa pui
  • 8 masline taiate
  • 1/3 cana stafide
  • 4 rosii

Mod de preparare

Pentru rosii umplute a la mediterraneenne se caleste ceapa. Se toarna sucul de portocala. Se fierbe orezul impreuna cu coaja de portocala si supa pana este gata. In ultimele 5 minute se adauga maslinele si stafidele. Se anesteca orezul cu ceapa. Se taie un capac rosiilor, se scobesc si se umplu cu orezul.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de spanac, cu leurda si orez

A venit primăvara și ”este liber” la trufandale și la bunătăți culinare, în acord cu rigorile...

Mancare de spanac, cu leurda si orez
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca