Rosii umplute cu pasta de masline

Se taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga. Se toaca maslinele, se amesteca cu branza de vaci, ardeiul gras

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 rosii
  • 100 g branza de vaci bine scursa
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 3 linguri ulei de masline
  • oregano verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga.

Se toaca maslinele, se amesteca cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Se pune sare si piper dupa gust.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se decoreaza cu parmezan ras, oregano si patrunjel verde

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!