Rosii umplute cu pasta de masline

Se taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga. Se toaca maslinele, se amesteca cu branza de vaci, ardeiul gras

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 rosii
  • 100 g branza de vaci bine scursa
  • 1 ardei gras
  • 1 lingura smantana
  • 50 g parmezan ras
  • 100 g masline verzi fara samburi
  • 3 linguri ulei de masline
  • oregano verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie rosiile in jumatate pe orizontala, se golesc de miez si se lasa sa se scurga.

Se toaca maslinele, se amesteca cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Se pune sare si piper dupa gust.

Se umplu rosiile cu aceasta compozitie.
Se decoreaza cu parmezan ras, oregano si patrunjel verde

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta Galette cu capsuni

” Galette” este termenul folosit in bucataria franceza pentru a denumi diferitele tipuri de tarte, fie ele dulci...

Desert tarta Galette cu capsuni
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii