Salata calda de orez

reteta recomandata pentru diabetici

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 100 gr amestec de orez pentru salate
  • 250 gr ciuperci brune
  • 10 oua de prepelita
  • 200 gr rosii cherry
  • 100 gr muschi file
  • 2 linguri ule de masline
  • 200 gr supa de legume
  • Sare
  • piper
  • Patrunjel

Mod de preparare

Se pune orezul la fiert in supa de legume circa 15 minute.

Dupa 15 minute se opreste focul , se mai adauga sare si piper daca este necesar si se lasa acoperit inca 10 minute astfel orezul va continua sa se gateasca din caldura reziduala si va fi pufos.

Fierbem oualele de prepelita le racim si le curatam.

Se trag ciupercile la tigaie alaturi de muschiuletul taiat cubulete in uleiul de masline.

Dupa ce s-au gatit ciupercile si muschiuletul, in aceeasi tigaie calim usor rosiile cherry.

Montam salata astfel : afanam orezul cu o furculita, apoi il amestecam cu ciupercile, muschiuletul, rosiile cherry taiate in jumatati si ornam cu oualele de prepelita si patrunjel.

Pofta buna !

Aceasta reteta eu o mai prepar si cu macrou fript cu o vinegreta de otet balsamic.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii