Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert in atata apa, cat sa ii acopere. Se adauga untul si putina sare. Cand sunt gata, se strecoara,
Morcovii se curata, se taie rondele si se pun la fiert in atata apa, cat sa ii acopere. Se adauga untul si putina sare. Cand sunt gata, se strecoara, se toarna deasupra smantana si se presara cu patrunjel tocat fin. Se servesc ca garnitura langa fripturi sau alte preparate din carne.
Se pot consuma si ca atare, cu paine proaspata.
Alte retete
Sos de smantana
Sos thai
Sos iute
Niste sarmalute mai light care pica foarte bine...nu sunt asa grele la stomac ca cele de porc,sa le incercati
Sarmalute cu carne de pui si curcan in vasul romanPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura