Sote rapid de ciuperci

Sote de ciuperci se prepara rapid si este delicios. Mararu si usturoiul dau o aroma deosebita ciupercilor.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g ciuperci
  • - 2 cepe mijlocii
  • - 1 legatura marar
  • - 50 ml ulei masline
  • - 2-3 catei usturoi
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se caleste ceapa in uleiul cu masline impreuna cu usturoiul pisat. Dupa ce s-a inmuiat ceapa se adauga ciupercile decojite si taiate feliute. Se condimenteaza cu sare si piper. Cand sunt aproape gata, de adauga mararul tocat marunt. Se mai lasa 2-3 minute, apoi se stinge focul.


Sote-ul rapid de ciuperci este delicios ca si garnitura langa mancarurile cu carne.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...