Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute. Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita em
Se alege spanacul, se spala si se fierbe in apa cu sare cinci minute.
Se scurge, apoi se toaca marunt cu un cutit ascutit si se pune intr-o cratita emailata impreuna cu o lingura de unt si o ceasca de zeama de spanac.
Cand spanacul este fiert, se adauga o lingura de bulion, se potriveste mincarea de sare, se pun citeva felii subtiri de lamiie si se scade mincarea un sfert de ora la cuptor.
Mancarea se serveste calda, cu garnitura de ochiuri romanesti sau cu rinichi de porc.
Alte retete cu spanac
Spanac in foitaj
Pui cu spanac
Spaghete cu spanac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa