Spanac cu lapte

Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de fai

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg. frunze de spanac
  • 1 l de lapte
  • 1 catel de usturoi
  • boia
  • sare
  • ulei
  • 2 linguri de faina

Mod de preparare

Se spala bine frunzele de spanac si se pun la fiert. Cand sunt fierte se scurg si se storc bine. Se toaca pe fund de lemn. Se prajesc 2 linguri de faina in ulei, se pune boiaua si usturoiul tocat marunt, se adauga spanacul si putin cate putin (dupa cum se ingroasa mancarea) se adauga laptele. Se sareaza dupa gust. Se lasa sa fiarba 2-3 clocote.
Se serveste cu ochiuri de ou

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu crema mascarpone

O prajitura facuta cu dedicatie pentru Matei si data gata de Ioana pana la urma. :D

Sandwich cu crema mascarpone
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa