Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se
Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se calesc putin pe foc. Se adauga aproximativ 0,5 l lapte. Intre timp se face o ingrosala din 6 linguri de faina si lapte pana devine putin lichida. Se adauga treptat la spanac mestecandu-se mereu si alternand cu lapte pana devine o compozitie cremoasa.
Se serveste cu oua ochiuri sau ficatei de pui cu ceapa.
Alte retete recomandate:
Asta-i altă provocare! De când am văzut la Timea, savuroasa vărzică,...
Varză murată cu legume la MulticookerPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura