Spanacul in stil japonez este un alt fel de a va bucura de minunata leguma plina de vitamine. Pentru iubitorii de peste aceasta reteta de spanac va fi ideala.
Se pune apa la fiert intr-o oala mare,adaugam si sare.
Cand incepe sa fiarba adaugam spanacul curatat,il tinem un minut si il scoatem intr-un recipient in care am adaugat apa rece.Se scurge,se taie in bucati de cate 2 cm app.
Amestecam dashiul cu sosul de soia si il turnam in bol,peste spanac. Presaram fulgii de peste.
Spanacul in stil japonez se serveste rece pe langa orez.
Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...
Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreoOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj