Pentru spanac la cuptor cu lapte si cascaval curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare.
Pentru spanac la cuptor cu lapte si cascaval curatati spanacul, spalati-l foarte bine si fierbeti-l in apa putina cu o lingurita de sare. Cand este gata, scurgeti-l bine de apa si tocati-l. Separat pregatiti din unt, faina si lapte un sos alb, care trebuie clocotit 5-7 minute, amestecandu-l continuu. Puneti in sos spanacul, omogenizati bine si deasupra presarati cascavalul ras. Dati vasul la cuptor pentru 20 de minute.
Acest fel de mancare este preferatul copiilor, ar manca zilnic asa ceva! I-am rasfatat cu o portie zdravana de crispy si sos...
Crispy din muschiulet de puiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj