Am avut sparanghel congelat,care l-am oparit scurt ca in reteta de aici Apoi l-am pensulat cu un ulei preparat de mine, adica aromat de mine: un ulei
Am avut sparanghel congelat,care l-am oparit scurt ca in reteta de aici
Apoi l-am pensulat cu un ulei preparat de mine, adica aromat de mine: un ulei de masline, in care am incalzit citiva catei de usturoi cu coaja(intepati), rozmarin si chili uscati, intregi. Dupa ce incalzesc uleiul, il pun in sticla cu tot cu usturoi,chili si rosmarin in sticla,si-l folosesc la condimentat salate, peste, legume grilate..etc
Fac un sos,gen bechamel,doar ca-l aromez putin cu usturoi, si in loc de muskat pun piper,sare:
-pun un catel de usturoi crestat, impreuna cu putin unt si putin ulei de masline,la incins.
-cind incepe a se rumeni usor,adaug o lingurita de faina.
-sting cu lapte.Pun atit,cum imi place consistenta sosului.
-apoi il condimentez cu sare de mare,piper(de obicei pun alb)
-torn peste sparanghelul invelit in sunca.
Pofta buna!
Reteta Sparangel cu sos alb si sunca de curca a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu sparanghel gasiti aici:
Sparanghel nobiliar,
Salata cu sparanghel,
Ficat de vitel umplut si sparanghel
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa