Sparanghel in manta este o reteta culinara gustoasa si simpla. Ingredientele pentru reteta sunt: sparanghel, rosii cherry, ceapa.
Sparanghelul in manta se prepara astfel: decojim sparanghelul si ii taiem o parte din capete. Pregatim intr-o oala apa cu sare dupa gust, si punem in ea tijele la clocotit. Lasam maximum 10 minute. Taiem rosiile in jumatati. Scoatem sparanghelul si il lasam sa se scurga de apa. Dam drumul la cuptor. Incingem o forma de sufleu, luam tijele de sparanghel si le imbracam, pe mijloc, intr-o felie de sunca. Asezam sparanghelul in forma si deasupra repartizam rosiile. Intre timp ne ocupam de ceapa verde pe care o taiem rondele. O parte din ea o amestecam cu branza de vaci, ou, lapte si jumatate din cantitatea de parmezan. Asezonam cu sare si piper. Repartizam sosul peste sparanghel si presaram restul de parmezan; coacem timp de 20 de minute, scoatem tava si presaram restul de ceapa.
Alte retete cu sparanghel recomandate
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti