Culoare,simplitate si gust!
Se fierbe brocoli desfacut in buchetele in apa cu sare cca.7 minute dupa care se scurge si se trece sub jet de apa rece apoi se lasa sa se scurga bine.
Se farama branza cu o furculita apoi se mixeaza cu smantana si galbenusurile.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare.
Se unge o forma termorezistenta de sufleu cu unt apoi se tapeteaza cu pesmet.
Albusurile batute spuma tare se incorporeaza in crema de branza,apoi se toarna jumatate din cantitate in forma,se repartizeaza buchetele de brocoli apoi se toarna peste ele restul amestecului.Deasupra se repartizeaza feliute subtiri de mozzarella si se da la copt,in cuptorul preincalzit,cca 20-25 de minute,pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii